Web Analytics Made Easy - Statcounter


عباس جديدي، عضو خبرساز اين روزهاي شوراي شهر تهران میهمان کافه خبر نوروزی خبرآنلاین بود و در یک گفت و گوی طولانی درباره همه حاشیه های اطراف خودش صحبت کرد. جدیدی در بخشی از این گفت و گو ماجرای وساطتش برای امیر تتلو را روایت می کند. تتلو به خاطر بي‌احترامي به سرپرست دادسراي ورزش، قاضي قاسم‌‌زاده كه از قهرمانان بنام كشتي ايران بود، به زندان افتاده بود و اين عباس جديدي بود كه برايش پادرمياني كرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جديدي مي‌گويد تتلو را نمي‌شناخته اما به خاطر خانواده‌‌اش كه به دفترش رفته‌اند، وارد ماجرا شده است: «خب من عضو شوراي شهر هستم. خيلي از مردم به ديدنم مي‌آيند. خانواده اين خواننده هم آمدند. من كه خيلي با او و آهنگ‌هايش آشنا نبودم. ولي وقتي ديدم خانواده‌‌اش تقاضا دارند و مي‌گويند قاضي پرونده يك كشتي‌گير است، قبول كردم بروم و صحبت كنم. انصافاً هم آقاي قاسم‌‌زاده پهلواني را در حق اين جوان تمام كرد و از حقش گذشت و رضايت داد. مي‌توانست گذشت نكند اما روي ما را زمين نيانداخت. خب شكر خدا ماجرا حل شد و تتلو هم آمد بيرون.»

او ادامه مي‌دهد: «وقتي كه او آمد بيرون، به رسم معمول، سري هم به من زد كه حالا شايد يك دستت درد نكندي به من بگويد. من هم البته از بين كارهايش، اين كارش كه روي كشتي درباره خليج فارس و انرژي هسته‌اي خوانده را شنيده بودم. به او گفتم بابا جان، تو كه اينقدر خوب بلدي بخواني، يك قول بده و يك كار قشنگ، ده بار زيباتر از اين براي خانم فاطمه زهرا بخوان و سعي كن كمي در رفتارهايت هم بيشتر رعايت كني. وقتي اين را گفتم، نام حضرت زهرا كه آمد، بغضي در چشمش ديدم.»

اين عضو شوراي شهر، درباره رفتنش به كنسرت هماي هم مي‌گويد: «رفتم كنسرت، نمي‌داني چقدر سوت و كف و تشويق و درخواست سلفي بود. يك جوري، كلاً كنسرت اين بنده خدا هم ريخت به هم و مجبور شدم از اين هنرمند خوب‌مان عذرخواهي كنم!»

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۶۴۵۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود

ایسنا/همدان فرماندار ویژه ملایر نخستین جشنواره «شب های موسیقی تاک» را یک رویداد بزرگ فرهنگی و هنری در ملایر طی هفته اخیر دانست و گفت: با توجه به کمبود سالن موسیقی در ملایر،چند پروژه فرهنگی در دست اقدام داریم و یکی از طبقات در یکی از پروژه ها به سالن کنسرت اختصاص داده خواهد شد.

سلمان اسماعیلی شامگاه چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در آیین اختتامیه نخستین جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر اظهار کرد: ملایر در این دوره میزبان گروه های موسیقی غرب کشور بود و از همین حالا به فکر میزبانی جشنواره موسیقی های سنتی در سطح ملی خواهیم بود.
وی با بیان اینکه یک سالن به روز، مجهز و در شان مردم تحت عنوان سالن کنسرت پیش بینی خواهد شد، افزود: این سالن به سرعت ساخته می‌شود و تقدیم مردم فرهنگ دوست ملایر خواهیم کرد.

اسماعیلی تصریح کرد: از دیرباز روح و نگاه ما با فرهنگ ها و هنرهای مختلف از جمله هنر پر رمز و راز موسیقی و شعر در هم آمیخته است و اصالتا و ذاتا علاقمند به موسیقی به ویژه موسیقی سنتی هستیم.

وی با بیان اینکه بسیاری از این سازها متعلق به ایران است، گفت: محاسبات پیدا و پنهان موسیقی و پیامی که منتقل می‌کند نشان می‌دهد این هنر با ذات ما هماهنگی دارد و ابزار آلات موسیقی مبتنی بر علم، هندسه و مضامین بلند عرفانی طراحی می شوند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر نیز با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره بزرگ «شب های موسیقی تاک» مطرح کرد: قصد داریم سال آینده این جشنواره را در سطح ملی برگزار کنیم.

فرشاد کشاورزیان به حضور چهار استان همدان، لرستان، مرکزی و کرمانشاه در این جشنواره اشاره و تصریح کرد: این جشنواره در سطح منطقه‌ای بود و اساتید مطرح کشوری و هنرمندانی از تهران در این جشنواره حضور داشتند.

کشاورزیان خاطرنشان کرد: وجود ۲۵۰ کارگاه ساز سازی در ملایر می تواند در کنار مبلمان منبت و انگور یک‌ برند ملی برای این شهرستان باشد.

دبیر جشنواره موسیقی «شب‌های تاک» نیز اظهار کرد: طی جشنواره در پنج حوزه اجرای صحنه‌ای داشتیم و همزمان با آغاز به کار جشنواره، دومین نمایشگاه ساز و صنایع دستی در مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد افتتاح شد و بعدازظهر هر روز کارگاه‌ها و ورک‌شاپ و تور گردشگری برگزار شد.

رضا قدسی با بیان اینکه در این جشنواره ۳۸۰ هنرمند حضور داشتند که ۲۸۰ نفر از فعالان عرصه موسیقی هستند ساخت یک سالن برای اهالی موسیقی را یکی از مطالبات مهم هنرمندان حوزه موسیقی در شهرستان خواند.

قدسی همچنین از حمایت‌های شهردار و شورای اسلامی شهر ملایر و خانه خلاق رُجا با ۶۰ هنرمند در ملایر و آموزشگاه موسیقی همراز قدردانی کرد.

وی همچنین خواستار حمایت مدیران و مسئولان فرهنگی و هنری شهرستان برای برگزاری این جشنواره در سطح ملی شد و افزود: در ملایر ۲۵۰ کارگاه ساز سازی شناسایی کردیم و امیدواریم ملایر بعنوان شهر ساز سازی در سطح ملی معرفی شود.

هادی فیض منش، معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان نیز تاکید کرد: علاوه بر نام ملایر با منبت و تاک، ملایر باید شهر سازها شود و امیدواریم هر ساله این جشنواره در ملایر برگزار شود. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • شایعه تازه و عجیبی که درباره امیر تتلو پخش شد
  • فداکاری بانوی روستایی برای نجات جان راننده خودرو سانحه دیده
  • پایان ۳۸ سال فراغ و دوری خانواده شهید عباس رمضانی + تصاویر و جزئیات
  • علیرضا بیرانوند با آهنگ تتلو وارد صنعت مدلینگ شد؛ رخ عقاب! + فیلم
  • گریه ناگهانی آقای خواننده در هنگام اجرای آهنگ در کنسرت | فیلم
  • تکمیل بخش عمده بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت تا آخر شهریور
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • بیش از ۵۰ حافظ در شهرستان بوشهر فعال است
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی: اقدام‌های فرهنگی باید امیدآفرین باشد